The Fast Joice - Kansas City

Tre minuter från stängt

Det man kommer på eller rättare sagt att både ens fru och jag ville ha godis och detta betydde att man fick skynda sig till en butik. Det man fick göra var att byta om samt att rusa till bilen för att kunna köra en mil för att kunna få tag på vingummi och även en glass som man tycker så mycket om till en efterrätt när man hade gäster hemma. Dessutom så var man bered på att göra något som man inte hade gjort på senaste tiden och det var kinuskisås. Denna sås hade man gjort hemma hos sig morbror och lagt över glassen och när ens gäster skulle gå efter att ha fikat så ville dom ha reseptet på den men självklart så ger man inte bort denna sås recept för att man vill själv vara den som bara kan den för att dom vill återkomma till en på en fest.