The Fast Joice - Kansas City

Gott med udon nudlar

Japanska mat är verkligen så gott tycker jag och det är något som jag känner är det som jag skulle vilja äta mer av och kunna laga den maten. Det är så gott med dom olika sorters nudlar som finn som till exempel udon nudlar som är så goda eller glasnudlar eller risnudlar ja det finns en hel del som är så gott och som man tycker om. Ja det är ju underbart när man hittar sån mat som man känner är något som man längtar efter och som man gärna vill äta när man har möjlighet till det.

Finns så mycket att välja på 

Ja det finns verkligen så mycket som man kan välja på och det är ju underbart att det finns så mycket som man vill ha och som man vill äta. 
Och det är kul at gå ut och äta och välja sån mat som man inte annars äter så mycket och som man inte är så duktig på att göra själv. Då är det roligare att gå ut och äta det och få det att bli sådär gott som man vill och som man har längtat efter.
Och japansk mat är sån för mig att det är något som jag kan längta efter och som jag tycker är så gott och speciellt alla nudlar som finns och goda soppor som man har dom i, det är så gott att jag blir hungrig nu och det är något som jag vill ha och som jag skulle vilja äta och som jag tycker är gott och spännande att äta. Att få smaka på nya smaker det är härligt och uppfriskande och härligt tycker jag. Det är ju härligt att det finns så mycket som man kan göra och som man vill äta och som man tycker är gott och väldigt härligt att äta.